HTML

Friss topikok

Utazós műsorok 1. rész ( Ian Wright)

2007.12.17. 07:12 :: tengerpartok.hu

travelchannelEbben a sorozatban végigballagok a “utazós” és az “utazósnak mondott” műsorokon melyek a tévékben mennek. Tudom, hogy lehúzni kellene mindet, mert az olyan trendeses, de attól tartok, valamit dicsérni is fogok. Mindegy, ha gyér lesz a nézettség, elkezdek szidni mindenkit.

Ian WrightTudom, hogy Ian Wright nem egy műsor, hanem egy ember. Viszont ha Böbinek a TV9 “Világjáró Vándor” magazinjának műsora külön postot kap, akkor úgy döntök, hogy Ő is kap ilyet egyedül.

Először utáltam. Most már meg sem tudom igazán fogalmazni, hogy miért. Lehet, hogy a travelchannel 90-es évek-beli hülyeségei miatt voltam előítéletes. ( Hülye szállodákat mutattak, hülye áron, hülyéknek. ) Azt gondoltam, hogy ez az ember nemnormálist játszik, ezzel van megbízva. Aztán eljött egy november. 3-4 éve kb. Ott rájöttem, hogy ez nem szerepjáték. A travel egész hónapban csak Globe Trekkert adott. Reggeltől estig. Nekem a travelchannel a nullás csatornára van beprogramozva, ( a 61-est nem árulom el, pedig az is érdekes ) szóval belebotlottam mindig. 2 nap kellett, mire beleragadtam. Aztán ottmaradtam. 1 hónap Globe Trekker. Bár csak egy része volt Ian Wright, de ott született meg a tengerpartok.hu ötlete.

Persze, sokat ismétlik a műsorokat. De javaslom megnézni pl. az Ecuador -os adást, melynek a végén hősünk a vízesés előtt beszél ordít. Alapmű. Persze kellett hozzá fasza helikopteres operatőr, rendező, nyilván.

 

 

Vagy, amikor elment Kazahsztánba. Föl a hegyekbe, ahol ki volt téve a “Világ vége: 2 km” tábla. Lakótoronyban lakott, nyakig ködben volt a kis falu, mindenki csóró volt, de elképesztő hangulata volt. A végén meg felmászott a legmagasabb hegyre a határon, aztán ott ordibált, hogy hello Kazahsztán. (Országimázs - ingyér)

Vagy a Mongóliás filmet.

Melyikünk gerjedne rá erre ?

M2: 14:35 Mongólia - kapitalizmus a jurtában ( R.: Kovács István, Magyarhangok: Menszátor Magdolna )

Ezzel szemben: Ian kiment a pusztába és ugyanolyan hülye volt, mint mindig. Birkaszemet evett, szőrös kisállatra vadászott, kitömte kővel, megsütötte ( meg is ette a marhája) és 1 dolláros kéróban lakott. A csávó annyira hiteles, hogy majdnem a szagát is érezni. ( Bár azt nem szeretném.)

(Arról, hogy miért kell minden utazós műsorban főzni, később még írni fogok, de azt moderálnom kell még nagyon. )

Beleborzong valaki rajtam kívül, ha meghallja a GlobeTrekker főcímzenét? Erről később…

www.tengerpartok.hu/blog

(Ha itt akarsz blogolni, keress meg! info kukac tengerpartok pont hu )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.blog.hu/api/trackback/id/tr45266126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása